Jídelní lístek
Pátek 24.3.
Dršťková polévka 1
1. Šunkofleky, mrkvový salát 1,3,7
2. Knedlíky s ovocnou náplní, opraženou strouhankou, cukrem a máslem 1,3,7
3. Sekaná pečeně, šťouchané brambory s cibulkou, okurka 1,3,7
Pondělí 27.3.
Kmínová polévka s vejcem 1,3,9
1. Vepřové rizoto sypané sýrem, okurka 7,9
2. Čočka na kyselo, vařené vejce, cibulka, chléb 1,3,7
3. Smažený kuřecí řízek, vařené brambory, citron 1,3,7
Úterý 28.3.
Cibulová polévka s rajčaty a vejcem 1,3,9
1. Koule z mletého masa, rajská omáčka, houskový knedlík 1,3,7
2. Francouzské brambory, zelný salát s koprem 3,7
3. Hovězí ragú (kořenová zelenina, slanina, žampiony, víno, brusinky, povidla), bramborová kaše 1,7,9,12
Středa 29.3.
Staročeská luštěninová polévka 1,9
1. Vepřová pečeně, houbové ragú, vařené brambory 1,7
2. Buřty na pivu, chléb 1,6
3. Krůtí flamendr, dušená rýže 1
Čtvrtek 30.3.
Uzená polévka s kroupami 1,9
1. Kuřecí kousky na paprice, těstoviny 1,3,7
2. Smažený kapr, bramborový salát, citron 1,3,4,7,9,10
3. Moravský vrabec, dušené zelí, houskový knedlík 1,3,7
Pátek 31.3.
Frankfurtská polévka 1
1. Vepřová kotleta, pepřová omáčka, dušená rýže 1,7
2. Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem 1,3,7
3. Kuřecí cordon bleu, bramborová kaše, zeleninová přízdoba 1,3,7