Jídelní lístek

Úterý 15.7.

Česnečka s opečeným chlebem 1,3,9
1. Šunkofleky, čalamáda 1,3,7
2. Rybí karbanátky, vařené brambory, citronová majonéza 1,3,4,7,10
3. Vepřový guláš, houskový knedlík, cibule 1,3,7

Středa 16.7.

Hrstková polévka 1
1. Kuřecí mexický kotlík, dušená rýže 1
2. Zeleninové lečo, opečená klobása, chléb 1,3
3. Smažený karbanátek, bramborová kaše, okurka 1,3,7 

Čtvrtek 17.7.

Hovězí vývar s játrovou rýží 1,9
1. Uzená vepřová pečeně, křenová omáčka, houskový knedlík 1,3,7
2. Vepřová játra na roštu, vařené brambory, tatarka 1,3,10
3. Hovězí roštěná na slanině, dušená rýže 1,10 

Pátek 18.7.

Kulajda 1,3,7
1. Přírodní krůtí řízek na bylinkách, šťouchané brambory s petrželkou 1,7
2. Kynuté knedlíky s jahodovou náplní a sladkou zakysanou smetanou 1,3,7
3. Frankfurtská vepřová kotleta, těstoviny 1,7

Pondělí 21.7.

Rajčatová polévka s bazalkou 1
1. Smažený květák, vařené brambory, tatarka 1,3,7,10
2. Čočka na kyselo, vařené vejce, cibulka, chléb 1,3,7
3. Vepřové kostky na drceném pepři, dušená rýže 1,7

Úterý 22.7.

Podorlická polévka 1
1. Kuřecí nudličky po sečuánsku, jasmínová rýže 1,6
2. Smažené rybí filé v bylinkové strouhance, bramborová kaše, citron 1,3,4,7
3. Hamburská vepřová kýta, houskový knedlík 1,3,7,9,10

Středa 23.7.

Valašská bramboračka 1,9
1. Bramborové knedlíky plněné uzeným masem, dušené kysané zelí, cibulka 1
2. Bramborový guláš se zeleninou a rozmarýnem, červená cibule, chléb 1
3. Krůtí flamendr, dušená rýže 1 

Čtvrtek 24.7.

Slepičí vývar s rýží a hráškem 9
1. Hovězí sekaná, rajská omáčka, houskový knedlík 1,3,7,9
2. Tyrolská vepřová játra (slanina, kořenová zelenina, smetana, citron, hořčice), těstoviny 1,7,9,10
3. Smažený luncheon meat, šťouchané brambory s máslem a petrželkou, okurka 1,3,7

Pátek 25.7.

Maďarská gulášová polévka 1
1. Pečená vepřová krkovice, dušený špenát, vařené brambory 1,7
2. Rýžový nákyp s meruňkami 3,7
3. Kuřecí přírodní řízek na drcených rajčatech, slanině a bylinkách, barevné těstoviny 1,7

Pondělí 28.7.

Kapustová polévka s bramborem 1
1. Barevné těstoviny s rajčatovou omáčkou s bazalkou sypané parmezánem 1,7
2. Hrachová kaše, debrecínky, cibulka, chléb, okurka 1,7
3. Vepřová pečeně, houbové ragú, vařené brambory 1,7

Úterý 29.7.

Francouzská polévka 1,9
1. Kuřecí přírodní řízek zapečený šunkou a uzeným sýrem, hrášková rýže 1,7
2. Rybí filé na másle, teplá zelenina, šťouchané brambory, citron 4,7
3. Vařená vepřová krkovice, koprová omáčka, houskový knedlík 1,3,7

Středa 30.7.

Farmářská bramborová polévka 1,7,9
1. Obrácený vepřový řízek, vařené brambory, okurka 1,3,7
2. Zapečené těstoviny s krůtím masem, listovým špenátem a sýrem, zeleninová přízdoba 1,3,7
3. Kuřecí nudličky se smetanou a rajčaty, dušená rýže 1,7 

Čtvrtek 31.7.

Celerová polévka s mrkví a opečeným rohlíkem 1,7,9
1. Smažená gouda, vařené brambory, tatarka 1,3,7,10
2. Kuřecí katův šleh, dušená rýže 1
3. Pečený vepřový bůček, dušené červené zelí, bramborový knedlík 1,3,7

Pátek 1.8.

Staročeská luštěninová polévka 1,9
1. Kuře po myslivecku, dušená rýže 1,7
2. Bramborové šišky plněné mákem, sypané cukrem, polité máslem 1,3,7
3. Holandský řízek, bramborová kaše, okurkový salát 1,3,7