Jídelní lístek

Pondělí 17.11.

STÁTNÍ SVÁTEK - ZAVŘENO

Úterý 18.11.

Marocká polévka s cizrnou 1,9
1. Vepřová plec po chalupářsku, dušená rýže 1
2. Hrachová kaše, opečená pikantní klobása, cibulka, chléb, okurka
3. Smažený květák, vařené brambory, tatarka 1,3,7,10

Středa 19.11.

Olomoucká cibulačka s opečeným chlebem 1,3,9
1. Kuře pečené na zázvoru a kořenové zelenině, dušená rýže 1,7,9
2. Zapečené brambory s cibulí, smetanou a čedarem, kunovjanka 3,7
3. Pečená jitrnice, dušené kysané zelí, vařené brambory 1,7 

Čtvrtek 20.11.

Dýňová polévka s opečeným rohlíkem 1,7
1. Srbské rizoto sypané sýrem, okurka 7
2. Smažené rybí filé v bylinkové strouhance, bramborová kaše, citron 1,3,4,7
3. Uherský guláš (hovězí maso, vepř. bůček, rajčata, papriky, brambory), chléb, cibule 1

Pátek 21.11.

Boršč 1,7,9
1. Kachní pomodoro těstoviny sypané parmezánem 1,7,9
2. Kynuté knedlíky s povidly sypané mákem a cukrem, polité máslem 1,3,7
3. Holandský řízek, bramborová kaše, okurka 1,3,7

Pondělí 24.11.

Čočková polévka s kořenovou zeleninou 1,9
1. Kuřecí flamendr, dušená rýže 1
2. Těstovinový salát s krůtím masem a zeleninou 1,3,7,10
3. Vepřový řízek smažený v sezamové strouhance, vařené brambory, okurka 1,3,7,11

Úterý 25.11.

Hovězí vývar s masem, zeleninou a nudlemi 1,9
1. Rybí karbanátky s čedarem, vařené brambory, citronová majonéza 1,3,4,7
2. Bramborový knedlík plněný vařeným vejcem, dušený špenát 1,3,7
3. Vepřová kýta na smetaně, houskový knedlík 1,3,7,9,10

Středa 26.11.

Žampionová polévka se smetanou a vejcem 1,3,7
1. Šunkofleky, okurka 1,3,7
2. Vepřová játra na roštu, opečené brambory, tatarka 1,3,10
3. Dušené hovězí maso po asijsku, mrkvové pyré 6,7

Čtvrtek 27.11.

Krémová polévka s pórkem, pohankou a pečeným česnekem 1,7
1. Uzené maso, křenová omáčka, houskový knedlík 1,3,7
2. Krémové dýňové rizoto s hráškem a parmezánem, bílé zelí s okurkou 1,7,9
3. Kuře pečené na zelí a smetaně, vařené brambory 7

Pátek 28.11.

Frankfurtská polévka 1,7
1. Pečený marinovaná vepřová krkovice, bramborová kaše, okurka 1,7,10
2. Žemlovka s jablky, rozinkami a tvarohem 1,3,7
3. Kuřecí směs teriyaki, jasmínová rýže s pažitkou 6,11