Jídelní lístek

Pondělí 19.5.

Hrachová polévka s uzeninou 1
1. Kuřecí nudličky v pikantní medové omáčce se sezamovým semínkem, dušená rýže 1,6,11
2. Zeleninový guláš s fazolemi, jarní cibulka, chléb 1
3. Smažená uzená kotleta, vařené brambory, okurka 1,3,7

Úterý 20.5.

Maďarská bramboračka 1,7,9
1. Pečená vepřová plec, dušená kapusta, vařené brambory 1,7
2. Křenová omáčka, bramborový knedlík plněný vejcem 1,3,7
3. Chilli con carne, dušená rýže 1,9 

Středa 21.5.

Uzená polévka s kroupami 1,9
1. Přírodní kuřecí prso na žampionech, hrášková rýže 1
2. Smažený mletý řízek plněný čedarem, šťouchané brambory s jarní cibulkou, okurka 1,3,7
3. Šunkofleky, rajčatový salát 1,3,7 

Čtvrtek 22.5.

Hrstková polévka s mrkví 1,9
1. Restované čínské nudle s kuřecím masem a zeleninou, bylinkový dresink 1,3,6,7
2. Rybí karbanátky se sýrem, vařené brambory, citronová majonéza 1,3,4,7
3. Moravský vrabec, dušené bílé zelí, houskový knedlík 1,3,7

Pátek 23.5.

Gulášová polévka 1
1. Krůtí nudličky po sečuánsku, jasmínová rýže 6
2. Moravský koláč s tvarohem, mákem a marmeládou 1,3,7
3. Marinovaný vepřový bok, bramborová kaše, okurka 6,7,10

Pondělí 26.5.

Koprová polévka s vejcem 1,3,7
1. Kuřecí ragú (celer, mrkev, cuketa, smetana), špecle 1,7,9
2. Zeleninové rizoto sypané sýrem, čalamáda 7,9
3. Cikánské vepřové žebírko, dušená rýže 1

Úterý 27.5.

Pikantní fazolová polévka 1
1. Katův šleh z vepřových jater, dušená rýže 1,7
2. Treska pečená na rajčatech a olivách, šťouchané brambory s máslem a pórkem, citron 1,4,7
3. Kuře na smetaně, houskový knedlík 1,3,7,9,10

Středa 28.5.

Francouzská polévka s těstovinou 1,9
1. Halušky s kysaným zelím, uzeným masem a anglickou slaninou 1,3,7
2. Vepřové kostky po srbsku, dušená rýže 1
3. Kuřecí řízek v sezamové strouhance, vařené brambory s máslem, okurka 1,3,7,11 

Čtvrtek 29.5.

Kedlubnová polévka s mrkví a bramborem 1,7
1. Segedínský guláš, houskový knedlík 1,3,7
2. Lasagne s krůtím masem a listovým špenátem 1,3,7
3. Mletý hovězí řízek na kořenové zelenině, bramborová kaše 1,3,7,9 

Pátek 30.5.

Boršč 1,7,9
1. Krůtí sekaná pečeně, bramborová kaše, okurka 1,3,7
2. Bramborové šišky sypané mákem, polité máslem 1,3,7
3. Vepřová pečeně na kmíně, těstoviny 1