Jídelní lístek
Středa 30.10.
Fazolová polévka s klobásou 1,9
1. Drůbeží játra na cibulce a slanině, dušená rýže 1
2. Filé z lososa s hořčicí, medem a rozmarýnem, vařené brambory s petrželkou, citron 4,7
3. Maďarský vepřový guláš, chléb, cibule 1,7
Čtvrtek 31.10.
Hovězí vývar s masem, zeleninou a nudlemi 1,9
1. Loštické kuře, vařené brambory, zeleninová přízdoba 1,7
2. Houbový kuba, rajčatový salát 1
3. Vepřové výpečky, dušené červené zelí, bramborový knedlík 1,3,7
Pátek 1.11.
Gulášová polévka 1
1. Krůtí rizoto sypané sýrem, okurka 7
2. Kynutý táč s tvarohem, mákem a drobenkou 1,3,7
3. Smažený karbanátek, bramborová kaše, okurka 1,3,7,9,10
Pondělí 4.11.
Celerový krém s opečeným rohlíkem 1,7,9
1. Vepřové ragú na kořenové zelenině, dušená rýže 1,9
2. Bramborový guláš s uzeninou, červená cibule, chléb 1
3. Smažený sýr, vařené brambory, tatarka 1,3,7,10
Úterý 5.11.
Zabíjačková jelítková polévka 1,9
1. Krůtí kousky se smetanou a rajčaty, dušená rýže 1,7
2. Kapr na modro, vařené brambory s petrželkou, citron 4,7
3. Masový talíř (pečený bůček, uzené maso, vepřová játra, kuřecí spodní stehýnko), okurka, hořčice, křen, chléb 1,10
Středa 6.11.
Pikantní mexická rajčatová polévka 1,7,9
1. Boloňské lasagne, bílé zelí s koprem 1,7,9
2. Restovaná vepřová játra s opečenou zeleninou, dušená rýže 1
3. Tatranská gratinovaná kotleta, bramborová kaše 1,3,7
Čtvrtek 7.11.
Francouzská polévka s těstovinou 1,9
1. Smažený kuřecí řízek, šťouchané brambory s máslem, okurka 1,3,7
2. Vepřová panenka, pepřová omáčka, dušená rýže 1,7
3. Hamburská vepřová kýta, houskový knedlík 1,3,7,9,10
Pátek 8.11.
Polévka z červené řepy se zakysanou smetanou 1,3,9
1. Plněný zelný list, vařené brambory 1
2. Honzovy buchty s tvarohem, jogurtový nápoj 1,3,
3. Kuře à la bažant, dušená rýže 1,7
Pondělí 11.11.
Květáková polévka s ovesnými vločkami 1,7
1. Vepřový špíz (bok, plec, klobása, cibule), opečené farmářské brambory 1
2. Martinské kachní stehno, dušené červené zelí, bramborový knedlík 1,3,7
3. Kuřecí rizoto sypané sýrem, mrkvový salát 7,9
Úterý 12.11.
Kulajda 1,3,7
1. Halušky s uzeným masem a kysaným zelím 1,3,7
2. Brokolicové smaženky, vařené brambory, tatarka 1,3,7,10
3. Vepřová roláda s mletým masem a kapií, hrášková rýže 1,3,7
Středa 13.11.
Hovězí vývar s játrovou rýží 1,3,7,9
1. Přírodní kuřecí řízek na bylinkovém másle, dušená rýže 1,7
2. Vepřová játra na černém pivu, bramborová kaše 1,7
3. Sikulské vepřové žebírko, houskový knedlík 1,3,7
Čtvrtek 14.11.
Valašská kyselica 1
1. Pečené kuřecí stehno, vařené brambory, okurka 1,3,7,9
2. Mexická sójová směs, dušená rýže 1,3,7
3. Vařené hovězí maso, rajská omáčka, houskový knedlík 1,3,7,9
Pátek 15.11.
Maďarská gulášová polévka 1
1. Zvěřinové ragú, šťouchané brambory s pažitkou 1,3,9
2. Bramborové šišky plněné mákem s cukrem a máslem 1,3,7
3. Asijská vepřová směs s buráky, jasmínová rýže 6,8