Jídelní lístek

Středa 1.1.

STÁTNÍ SVÁTEK - ZAVŘENO

Čtvrtek 2.1.

Čočková polévka s mrkví 1,9
1. Pečené kuře, hrášková rýže, okurka 1,7
2. Krůtí kotlíkový guláš, chléb 1
3. Smažený vepřový řízek, šťouchané brambory s petrželkou 1,3,7

Pátek 3.1.

Zelná polévka s klobásou 1,7
1. Kuřecí prso na paprice, houskový knedlík 1,3,7
2. Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem 1,3,7
3. Pečená vepřová krkovice, dušená mrkev, vařené brambory 1 

Pondělí 6.1.

Květáková polévka s nivou 1
1. Vepřové kostky na žampionech, těstoviny 1
2. Zeleninový guláš s červenou čočkou, červená cibule, chléb 1,9
3. Smažený kuřecí řízek, bramborová kaše, okurka 1,3,7

Úterý 7.1.

Valašská kyselica 1
1. Kuřecí směs po sečuánsku, jasmínová rýže 1,6
2. Rybí filé pečené v marinádě s bylinkami a hořčicí, vařené brambory 1,4,10
3. Vepřová kýta na smetaně, houskový knedlík 1,3,7,9,10 

Středa 8.1.

Francouzská polévka s těstovinou 1,9
1. Šunkofleky, okurka 1,3,7
2. Vepřová játra na roštu, vařené brambory, tatarka 1,3,10
3. Hovězí Stroganoff, dušená rýže 1,7,10

Čtvrtek 9.1.

Česnekový krém s krutony 1,7
1. Kuřecí ragú (rajčata, žampiony, hořčice, smetana), dušená rýže 1,7,10
2. Bezmasé francouzské brambory, mrkvový salát 3,7
3. Uzené maso, křenová omáčka, houskový knedlík 1,3,7 

Pátek 10.1.

Dršťková polévka 1,9
1. Mexické krůtí rizoto sypané sýrem, okurka 7,9
2. Palačinky zapečené s tvarohem a rozinkami 1,3,7
3. Vepřová plec, dušený špenát, bramborový knedlík 1,7,10