Jídelní lístek

Pátek 26.4.

Zelná bílá smetanová polévka 1,7
1. Kuřecí nudličky po sečuánsku, dušená rýže 6
2. Taštičky s povidly sypané mákem, polité máslem 1,3,7
3. Pečená vepřová plec, dušená mrkev s hráškem, vařené brambory 1,7

Pondělí 29.4.

Jarní zeleninová polévka 1,7,9
1. Vepřová pečeně na slanině, těstoviny 1
2. Koprová omáčka, vařené brambory, vařené vejce 1,3,7
3. Hovězí Stroganoff, dušená rýže 1,7,10

Úterý 30.4.

Mexická polévka 1,7,9
1. Vepřový španělský ptáček, dušená rýže 1,3,7
2. Krůtí paprikáš, halušky 1,3,7
3. Rybí filé smažené v bylinkové strouhance, bramborový salát, citron 1,3,4,7,9,10

Středa 1.5.

STÁTNÍ SVÁTEK - ZAVŘENO

Čtvrtek 2.5.

Hovězí vývar s masem, zeleninou a nudlemi 1,9
1. Marinovaný kuřecí talíř (stehno, křídla, játra), chléb, hořčice, křen, okurka 1,6,7,10
2. Krémové cuketové rizoto s hráškem sypané parmezánem, mrkvový salát 7
3. Bratislavská vepřová kýta, žitný knedlík 1,3,7,9,11

Pátek 3.5.

Zelná z červeného kysaného zelí 1,7
1. Kuřecí směs gyros, hrášková rýže 1,3,7
2. Zapečené těstoviny s tvarohem a meruňkami 1,3,7
3. Holandský řízek, bramborová kaše, okurka 1,3,7