Jídelní lístek
Čtvrtek 18.9.
Hovězí vývar s masem, zeleninou a nudlemi 1,9
1. Pikantní vepřová játra po myslivecku, dušená rýže 1,7,10
2. Smažená vinná klobása, bramborová kaše, zeleninová přízdoba 1,3,7,12
3. Pečené koule z mletého masa, rajská omáčka, houskový knedlík 1,3,7
Pátek 19.9.
Boršč 1,7,9
1. Sekaný krůtí máslový řízek, bramborový salát 1,3,7,9,10
2. Žemlovka s jablky, rozinkami a tvarohem 1,3,7
3. Vepřová pečeně na paprice, těstoviny 1,7
Pondělí 22.9.
Čočková polévka s mrkví 1
1. Smažený květák, vařené brambory, tatarka 1,3,7,10
2. Milánské špagety sypané parmezánem 1,7
3. Vepřová kýta na slanině, dušená rýže 1
Úterý 23.9.
Francouzská polévka 1,9
1. Kuřecí směs se zeleninou a nivou, dušená rýže 1,7
2. Hovězí roastbeef, vařené brambory, tatarka 1,3,7,10
3. Segedínský guláš, houskový knedlík 1,3,7
Středa 24.9.
Kulajda 1,3,7
1. Krůtí chilli kotlík, červená cibule, chléb 1,7,9
2. Treska tmavá na másle, krémové dýňové rizoto sypané parmezánem, bílé zelí s mrkví 4,7
3. Vepřové výpečky, dušená kapusta, vařené brambory 1,3,7
Čtvrtek 25.9.
Minestrone (rajčata, mrkev, fazole, těstoviny) 9
1. Smažené čínské nudle s vepřovým gyrosem, bylinkový dresink, zeleninová přízdoba 1,3,6,7
2. Vepřová játra na roštu, vařené brambory, tatarka 1,3,7,10
3. Kuře na paprice, houskový knedlík 1,3,7
Pátek 26.9.
Valašská kyselica 1,7,9
1. Přírodní vepřová panenka s houbovou omáčkou, dušená rýže 1,7
2. Bavorské vdolky a tvarohem a povidly 1,3,7
3. Krůtí karbanátek s goudou, šunkou a sušenými rajčaty, bramborová kaše, okurka 1,3,7