Jídelní lístek

Pondělí 10.11.

Květáková polévka s ovesnými vločkami 1,7
1. Masový špíz (bok, prsa, klobása, cibule), opečené farmářské brambory 1
2. Vepřová roláda s mletým masem a kapií, hrášková rýže 1,3,7
3. Krůtí rizoto sypané sýrem, mrkvový salát 7,9

Úterý 11.11.

Kulajda 1,3,7
1. Halušky s uzeným masem a kysaným zelím 1,3,7
2. Kapustové karbanátky, vařené brambory, tatarka 1,3,7,10
3. Martinské kachní prso, dušené červené zelí, bramborový knedlík 1,3,7

Středa 12.11.

Hovězí vývar s játrovou rýží 1,3,7,9
1. Přírodní kuřecí řízek na bylinkovém másle, dušená rýže 1,7
2. Vepřová játra na černém pivu, bramborová kaše 1,7
3. Sikulské vepřové žebírko, houskový knedlík 1,3,7 

Čtvrtek 13.11.

Valašská kyselica 1
1. Pečené kuřecí stehno, vařené brambory, okurka 1,3,7,9
2. Mexická sójová směs, dušená rýže 1,6
3. Koule z mletého hovězího masa, rajská omáčka, houskový knedlík 1,3,7,9

Pátek 14.11.

Dršťková polévka 1
1. Zvěřinové ragú, bramboráčky 1,3,7,9
2. Bramborové šišky s mákem, cukrem a máslem 1,3,7
3. Asijská vepřová směs s buráky, smažené nudle se zeleninou 5,6,11

Pondělí 17.11.

STÁTNÍ SVÁTEK - ZAVŘENO

Úterý 18.11.

Marocká polévka s cizrnou 1,9
1. Vepřová plec po chalupářsku, dušená rýže 1
2. Hrachová kaše, opečená pikantní klobása, cibulka, chléb, okurka
3. Smažený květák, vařené brambory, tatarka 1,3,7,10

Středa 19.11.

Olomoucká cibulačka s opečeným chlebem 1,3,9
1. Kuře pečené na zázvoru a kořenové zelenině, dušená rýže 1,7,9
2. Zapečené brambory s cibulí, smetanou a čedarem, kunovjanka 3,7
3. Pečená jitrnice, dušené kysané zelí, vařené brambory 1,7 

Čtvrtek 20.11.

Dýňová polévka s opečeným rohlíkem 1,7
1. Srbské rizoto sypané sýrem, okurka 7
2. Smažené rybí filé v bylinkové strouhance, bramborová kaše, citron 1,3,4,7
3. Uherský guláš (hovězí maso, vepř. bůček, rajčata, papriky, brambory), chléb, cibule 1

Pátek 21.11.

Boršč 1,7,9
1. Kachní pomodoro těstoviny sypané parmezánem 1,7,9
2. Kynuté knedlíky s povidly sypané mákem a cukrem, polité máslem 1,3,7
3. Holandský řízek, bramborová kaše, okurka 1,3,7

Pondělí 24.11.

Čočková polévka s kořenovou zeleninou 1,9
1. Kuřecí flamendr, dušená rýže 1
2. Těstovinový salát s krůtím masem a zeleninou 1,3,7,10
3. Vepřový řízek smažený v sezamové strouhance, vařené brambory, okurka 1,3,7,11

Úterý 25.11.

Hovězí vývar s masem, zeleninou a nudlemi 1,9
1. Rybí karbanátky s čedarem, vařené brambory, citronová majonéza 1,3,4,7
2. Bramborový knedlík plněný vařeným vejcem, dušený špenát 1,3,7
3. Vepřová kýta na smetaně, houskový knedlík 1,3,7,9,10

Středa 26.11.

Žampionová polévka se smetanou a vejcem 1,3,7
1. Šunkofleky, okurka 1,3,7
2. Vepřová játra na roštu, opečené brambory, tatarka 1,3,10
3. Dušené hovězí maso po asijsku, mrkvové pyré 6,7

Čtvrtek 27.11.

Krémová polévka s pórkem, pohankou a pečeným česnekem 1,7
1. Uzené maso, křenová omáčka, houskový knedlík 1,3,7
2. Krémové dýňové rizoto s hráškem a parmezánem, bílé zelí s okurkou 1,7,9
3. Kuře pečené na zelí a smetaně, vařené brambory 7

Pátek 28.11.

Frankfurtská polévka 1,7
1. Pečený marinovaná vepřová krkovice, bramborová kaše, okurka 1,7,10
2. Žemlovka s jablky, rozinkami a tvarohem 1,3,7
3. Kuřecí směs teriyaki, jasmínová rýže s pažitkou 6,11