Jídelní lístek

Pondělí 27.10.

Polévka z pražené krupice se zeleninou 1,3,9
1. Smažený květák, vařené brambory, tatarka 1,3,7,10
2. Bretaňské fazole, opečená klobása, cibulka, chléb 1
3. Vepřové kostky na drceném pepři, dušená rýže 1 

Úterý 28.10.

STÁTNÍ SVÁTEK - ZAVŘENO

Středa 29.10.

Fazolová polévka s klobásou 1,9
1. Drůbeží játra po provensálsku, dušená rýže 1,12
2. Hejk s hořčicí, medem a rozmarýnem, vařené brambory s petrželkou, citron 4,7,10
3. Maďarský vepřový guláš, houskový knedlík, cibule 1,3,7

Čtvrtek 30.10.

Hovězí vývar s masem, zeleninou a nudlemi 1,9
1. Loštické kuře, vařené brambory, zeleninová přízdoba 1,7
2. Houbové rizoto s pórkem, rajčatový salát 1
3. Vepřové výpečky, dušené červené zelí, bramborový knedlík 1,3,7

Pátek 31.10.

Gulášová polévka 1
1. Krůtí rizoto sypané sýrem, okurka 7
2. Kynutý táč s tvarohem, mákem a drobenkou 1,3,7
3. Smažený karbanátek, bramborová kaše, okurka 1,3,7,9,10 

Pondělí 3.11.

Celerový krém s opečeným rohlíkem 1,7,9
1. Vepřové ragú na kořenové zelenině, těstoviny penne 1,9
2. Bramborový guláš s uzeninou, červená cibule, chléb 1
3. Smažený sýr, vařené brambory, tatarka 1,3,7,10

Úterý 4.11.

Zabíjačková jelítková polévka 1,9
1. Kuřecí kung-pao, jasmínová rýže 5,6
2. Kapr na modro, vařené brambory s petrželkou, citron 4,7
3. Masový talíř (pečený bůček, uzené maso, vepřová játra, kuřecí spodní stehýnko), okurka, hořčice, křen, chléb 1,10 

Středa 5.11.

Pikantní mexická rajčatová polévka 1,7,9
1. Boloňské lasagne, bílé zelí s koprem 1,7,9
2. Restovaná vepřová játra s opečenou zeleninou, pečené brambory, tatarka 1,3,7,10
3. Tatranská gratinovaná kotleta, bramborová kaše 1,3,7

Čtvrtek 6.11.

Francouzská polévka s těstovinou 1,9
1. Smažený kuřecí řízek, šťouchané brambory s máslem, okurka 1,3,7
2. Vepřová panenka, pepřová omáčka, dušená rýže 1,7
3. Hamburská vepřová kýta, houskový knedlík 1,3,7,9,10

Pátek 7.11.

Polévka ze žluté čočky a pečené mrkve 1,7
1. Plněný zelný list, vařené brambory 1
2. Tlačený koláč s tvarohem a povidly, jogurtový nápoj 1,3,7
3. Kuře à la bažant, dušená rýže 1,7

Pondělí 10.11.

Květáková polévka s ovesnými vločkami 1,7
1. Masový špíz (bok, prsa, klobása, cibule), opečené farmářské brambory 1
2. Vepřová roláda s mletým masem a kapií, hrášková rýže 1,3,7
3. Krůtí rizoto sypané sýrem, mrkvový salát 7,9

Úterý 11.11.

Kulajda 1,3,7
1. Halušky s uzeným masem a kysaným zelím 1,3,7
2. Kapustové karbanátky, vařené brambory, tatarka 1,3,7,10
3. Martinské kachní prso, dušené červené zelí, bramborový knedlík 1,3,7

Středa 12.11.

Hovězí vývar s játrovou rýží 1,3,7,9
1. Přírodní kuřecí řízek na bylinkovém másle, dušená rýže 1,7
2. Vepřová játra na černém pivu, bramborová kaše 1,7
3. Sikulské vepřové žebírko, houskový knedlík 1,3,7 

Čtvrtek 13.11.

Valašská kyselica 1
1. Pečené kuřecí stehno, vařené brambory, okurka 1,3,7,9
2. Mexická sójová směs, dušená rýže 1,6
3. Koule z mletého hovězího masa, rajská omáčka, houskový knedlík 1,3,7,9

Pátek 14.11.

Dršťková polévka 1
1. Zvěřinové ragú, bramboráčky 1,3,7,9
2. Bramborové šišky s mákem, cukrem a máslem 1,3,7
3. Asijská vepřová směs s buráky, smažené nudle se zeleninou 5,6,11