Jídelní lístek
Čtvrtek 20.2.
Halászlé (maďarská rybí polévka) 4,7,9
1. Přírodní kuřecí prso se šunkou zapečené goudou, hrášková rýže 1,7
2. Vepřová játra po myslivecku, těstoviny 1,7,9,10
3. Pečený jelítkový prejt, dušené kysané zelí, vařené brambory 1
Pátek 21.2.
Bramborová polévka na kyselo 1,7,9
1. Hamburská vepřová kýta, houskový knedlík 1,3,7,9,10,11
2. Tlačené koláče s tvarohem a meruňkou, kakaový jogurtový nápoj 1,3,7
3. Holandský řízek, bramborová kaše, okurka 1,3,7
Pondělí 24.2.
Kapustová polévka s uzeným masem 1
1. Smažený květák vařené brambory, tatarka 1,3,7,10
2. Papriková klobása, hrachová kaše, smažená cibulka, chléb, okurka 1,7
3. Kuřecí směs po sečuánsku, jasmínová rýže 6
Úterý 25.2.
Slepičí vývar s masem, zeleninou a nudlemi 1,9
1. Smažené rybí filé, bramborová kaše, citron 1,3,4,7
2. Uzené kuřecí stehno, chléb, variace sterilované zeleniny 1
3. Hovězí svíčková na smetaně, houskový knedlík, brusinkový terč 1,3,7,9,10
Středa 26.2.
Maďarská bramboračka 1,9
1. Restované čínské nudle s krůtím masem, zeleninou a sezamovým semínkem, bylinkový dresink 1,6,11
2. Koprová omáčka, vařené brambory, vařené vejce 1,3,7
3. Znojemská vepřová kýta, dušená rýže 1,10
Čtvrtek 27.2.
Zeleninová polévka s kapáním 1,9
1. Sikulské vepřové žebírko, houskový knedlík 1,3,7
2. Vepřová játra se žampiony, dušená rýže 1,7
3. Vinná klobása v těstíčku s podmáslím, bramborová kaše, zeleninová přízdoba 1,7,12
Pátek 28.2.
Gulášová polévka 1
1. Vepřový řízek Ondráš, salát z kysaného zelí s paprikou 1,3,7
2. Alpský knedlík s borůvkovou náplní, vanilkovou omáčkou a mákem 1,3,7
3. Kuře à la bažant, dušené červené zelí, bramborový knedlík 1,7