Jídelní lístek
Pondělí 26.5.
Koprová polévka s vejcem 1,3,7
1. Kuřecí ragú (celer, mrkev, cuketa, smetana), špecle 1,7,9
2. Zeleninové rizoto sypané sýrem, čalamáda 7,9
3. Cikánské vepřové žebírko, dušená rýže 1
Úterý 27.5.
Pikantní fazolová polévka 1
1. Katův šleh z vepřových jater, dušená rýže 1,7
2. Treska pečená na rajčatech a olivách, šťouchané brambory s máslem a pórkem, citron 1,4,7
3. Kuře na smetaně, houskový knedlík 1,3,7,9,10
Středa 28.5.
Francouzská polévka s těstovinou 1,9
1. Halušky s kysaným zelím, uzeným masem a anglickou slaninou 1,3,7
2. Vepřové kostky po srbsku, dušená rýže 1
3. Kuřecí řízek v sezamové strouhance, vařené brambory s máslem, okurka 1,3,7,11
Čtvrtek 29.5.
Kedlubnová polévka s mrkví a bramborem 1,7
1. Segedínský guláš, houskový knedlík 1,3,7
2. Lasagne s krůtím masem a listovým špenátem 1,3,7
3. Mletý hovězí řízek na kořenové zelenině, bramborová kaše 1,3,7,9
Pátek 30.5.
Boršč 1,7,9
1. Krůtí sekaná pečeně, bramborová kaše, okurka 1,3,7
2. Bramborové šišky sypané mákem, polité máslem 1,3,7
3. Vepřová pečeně na kmíně, těstoviny 1