Jídelní lístek

Čtvrtek 16.1.

Slepičí vývar s masem, zeleninou a nudlemi 1,9
1. Kuřecí prso v krémové hořčičné omáčce s rozmarýnem, vařené brambory 1,7,10,12
2. Těstoviny zapečené s mozzarellou a rajčaty 1,3,7
3. Sekaná pečeně, bramborový salát 1,3,7,9,10

Pátek 17.1.

Boršč 1,7,9
1. Kuřecí kung-pao, jasmínová rýže 3,6,8
2. Žemlovka s jablky a tvarohem 1,3,7
3. Vepřová panenka na houbách, houskový knedlík 1,3,7

Pondělí 20.1.

Sýrová polévka s mrkví a opečeným rohlíkem 1,7
1. Vepřové rizoto sypané sýrem, okurek 1,7
2. Fazolové lusky na smetaně, vařené vejce, vařené brambory 1,3,7
3. Špagety s kuřecím masem a zeleninou sypané sýrem 1,7,9

Úterý 21.1.

Hovězí vývar s játrovou rýží 1,3,9
1. Kuře à la bažant, dušené červené zelí, houskový knedlík 1,3,7
2. Pikantní krůtí játra na zelenině, vařené brambory 1
3. Španělský ptáček, dušená rýže 1,3,7,10

Středa 22.1.

Olomoucká cibulačka s chlebovými krutony 1,7
1. Krakonošova směs z vepřové krkovice, dušená rýže 1,7
2. Grenadýrský pochod, bílé zelí s mrkví 1
3. Smažený kuřecí řízek, bramborový salát, citron 1,3,7,9,10

Čtvrtek 23.1.

Bramborovo – pórková polévka s pikantní klobásou 1,7,9
1. Halušky s kysaným zelím a uzeným masem 1,3,7
2. Smažené rybí filé, bramborová kaše, citron 1,3,4,7
3. Vepřový debrecínský guláš, houskový knedlík, cibule 1,3,7,11 

Pátek 24.1.

Gulášová polévka 1
1. Valašské hnízdo, bramborová kaše 1
2. Alpský knedlík s borůvkovou náplní, vanilkovým krémem a mákem 1,3,7
3. Kuřecí flamendr, dušená rýže 1

Pondělí 27.1.

Rajská polévka s těstovinovou rýží 1,7
1. Vepřová kýta na barevném pepři, vařené brambory 1
2. Čočka na kyselo, sázené vejce, cibulka, okurka, chléb 1,3
3. Kuřecí paprikáš, dušená rýže 1,7 

Úterý 28.1.

Pikantní fazolová polévka 1,9
1. Vepřové nudličky na žampionech, dušená rýže 1
2. Makrela po řecku, vařené brambory, citron 4,7
3. Bramborové knedlíky plněné uzeným masem, dušené kysané zelí, cibulka 1,3,7

Středa 29.1.

Celerová polévka s krutony 1,7,9
1. Kuřecí rizoto sypané sýrem, červené zelí 7,9
2. Pekelné hovězí dršťky, chléb, cibule 1,7
3. Medailonky z vepřové panenky, fazolky se slaninou, vařené brambory 1,7

Čtvrtek 30.1.

Hovězí vývar s masem, zeleninou a nudlemi 1,9
1. Přírodní kotlety na víně (hořčice, kari, sladká paprika, bílé víno), vařené brambory 1,10,12
2. Drůbeží játra po myslivecku, dušená rýže 1
3. Segedínský guláš, houskový knedlík 1,3,7 

Pátek 31.1.

Frankfurtská polévka 1,7
1. Kuřecí Cordon bleu, bramborová kaše, okurka 1,3,7
2. Tvarohové meruňkové knedlíky s cukrem a máslem 1,3,7
3. Maďarský hovězí tokáň, halušky 1,7