Jídelní lístek

Čtvrtek 3.7.

Česnečka s vejcem, uzeninou a opečeným chlebem 1,3
1. Vepřová plec na cibuli s hráškem, dýňové noky 1,3
2. Krůtí směs v asijské omáčce, jasmínová rýže 6,11,12
3. Smažený sýr, vařené brambory, tatarka 1,3,7,10

Pátek 4.7.

Gulášová polévka 1
1. Kuřecí Cordon Bleu, bramborová kaše, zeleninová přízdoba 1,3,7
2. Alpský knedlík s borůvkovou náplní a vanilkovou omáčkou, sypaný mákem 1,3,7
3. Znojemská pikantní vepřová kýta (zakysaná smetana, hořčice, bílé víno), dušená rýže 1,7,10,12

Pondělí 7.7.

Květáková polévka s ovesnými vločkami 1,7
1. Špikovaná krůtí prsa, listový špenát, šťouchané brambory 1,7
2. Houbový guláš, chléb, cibule 1
3. Cikánské vepřové žebírko, dušená rýže 1

Úterý 8.7.

Uzená polévka s kroupami 1,9
1. Bratislavská vepřová plec, houskový knedlík 1,3,7,9,10
2. Rybí filé zapečené se smetanou (česnek, kari, oregano), vařené brambory s máslem a petrželkou 1,4,7
3. Hovězí Stroganoff, dušená rýže 1,7,10

Středa 9.7.

Frankfurtská polévka s bramborem 1,7
1. Bretaňské fazole, uzená vepřová pečeně, cibulka, chléb 1
2. Vepřová játra na cibulce a slanině, zeleninová rýže 1
3. Smažený kuřecí řízek, bramborová kaše, okurka 1,3,7

Čtvrtek 10.7.

Slepičí vývar se zeleninou a nudlemi 1,9
1. Asijská kuřecí směs s bambusem, jasmínová rýže 3,8
2. Květákové smaženky, vařené brambory, tatarka 1,3,7,10
3. Segedínský guláš, houskový knedlík 1,3,7 

Pátek 11.7.

Oravská kapustnica 1,7,9
1. Vepřová pečeně, dušená mrkev s hráškem, vařené brambory 1,7
2. Nudle zapečené s tvarohem a rozinkami, meruňkový kompot 1,3,7
3. Kuře na paprice, těstoviny 1,7

Pondělí 14.7.

Kmínová polévka s vejcem 1,3,9
1. Smažený kuřecí řízek, vařené brambory, citron 1,3,7
2. Těstovinový salát se zeleninou a čedarem 1,3,7,10
3. Vepřový závitek s listovým špenátem, šunkou a nivou, dušená rýže 1,7

Úterý 15.7.

Česnečka s opečeným chlebem 1,3,9
1. Šunkofleky, čalamáda 1,3,7
2. Rybí karbanátky, vařené brambory, citronová majonéza 1,3,4,7,10
3. Vepřový guláš, houskový knedlík, cibule 1,3,7

Středa 16.7.

Hrstková polévka 1
1. Kuřecí mexický kotlík, dušená rýže 1
2. Zeleninové lečo, opečená klobása, chléb 1,3
3. Smažený karbanátek, bramborová kaše, okurka 1,3,7 

Čtvrtek 17.7.

Hovězí vývar s játrovou rýží 1,9
1. Uzená vepřová pečeně, křenová omáčka, houskový knedlík 1,3,7
2. Vepřová játra na roštu, vařené brambory, tatarka 1,3,10
3. Hovězí roštěná na slanině, dušená rýže 1,10 

Pátek 18.7.

Kulajda 1,3,7
1. Přírodní krůtí řízek na bylinkách, šťouchané brambory s petrželkou 1,7
2. Kynuté knedlíky s jahodovou náplní a sladkou zakysanou smetanou 1,3,7
3. Frankfurtská vepřová kotleta, těstoviny 1,7