Jídelní lístek

Čtvrtek 2.2.

Hovězí vývar s masem, zeleninou a nudlemi 1,9
1. Přírodní kotlety na víně (hořčice, kari, sladká paprika, bílé víno), vařené brambory 1,10,12
2. Drůbeží játra na cibulce a slanině, dušená rýže 1
3. Segedínský guláš, houskový knedlík 1,3,7

Pátek 3.2.

Zelná bílá polévka 1,7
1. Smažený karbanátek, bramborová kaše, okurka 1,3,7
2. Taštičky s povidly, sypané mákem, polité máslem 1,3,7
3. Maďarský hovězí tokáň, halušky 1,7

Pondělí 6.2.

Hrachová polévka s uzeninou 1
1. Kuřecí židovský řízek (křen, česnek), vařené brambory, okurka 1,3,7,10
2. Pikantní bramborový guláš, chléb 1
3. Vepřová pečeně na slanině, dušená rýže 1

Úterý 7.2.

Drůbeží vývar s masem, zeleninou a rýží 9
1. Krůtí játra na bazalce a rajčatech, dušená rýže 1
2. Smažený hermelín, vařené brambory, tatarka 1,3,7,10
3. Vepřová plec na divoko, žitný knedlík 1,3,7,9,10,11 

Středa 8.2.

Krkonošská cibulačka s masem 1,9
1. Sweet chilli kuřecí křídla, vařené brambory, bílé zelí s mrkví 6
2. Bramborový knedlík plněný vařeným vejcem, houbová omáčka 1,3,7
3. Lašská vepřová pečeně, dušená rýže 1,3,7

Čtvrtek 9.2.

Uzená polévka s kroupami 1,9
1. Plzeňský hovězí guláš, chléb, cibule 1
2. Rybí filé na másle, dušená zelenina, vařené brambory, citron 4,7
3. Pečený vepřový bok, dušené kysané zelí, houskový knedlík 1,3,7

Pátek 10.2.

Maďarská gulášová polévka 1,7,9
1. Kuřecí frikasé, dušená rýže 1,7
2. Krémový rýžový nákyp s ovocem (kulatozrnná rýže) 3,7
3. Tatranská kotleta, bramborová kaše 1,7 

Pondělí 13.2.

Čočková polévka s mrkví 1
1. Smažený vepřový řízek, bramborová kaše, okurka 1,3,7
2. Těstoviny se strouhaným tvarohem, cukrem a máslem, míchaný ovocný kompot 1,7
3. Kuřecí flamendr, dušená rýže 1 

Úterý 14.2.

Valašská bramboračka se špekem a klobásou 1,7,9
1. Vepřová játra na majoránce, zeleninová rýže 1
2. Kuřecí karirizoto sypané sýrem, okurka 7,9
3. Uzené vepřové koleno, dušené kysané zelí, houskový knedlík 1,3,7 

Středa 15.2.

Hovězí vývar s játrovou rýží 3,7,9
1. Hovězí roštěná, vařené brambory, tatarka 1,3,7,10
2. Zeleninový bulgur s grilovaným tofu 1,6,7,9
3. Kovbojský vepřový kotlík, chléb 1,7,9,10

Čtvrtek 16.2.

Podorlická polévka 1
1. Horácké pečené kuře, dušená rýže 1,7
2. Pstruh po mlynářsku, vařené brambory, citron 1,4,7
3. Vepřové gyros nudličky, dušený špenát, bramborový knedlík 1,3,7 

Pátek 17.2.

Pikantní zelná polévka s vepřovým masem a houbami 1,7,9
1. Masové kuličky ve smetanové omáčce, vařené brambory, brusinky 1,3,7,10
2. Bramborové šišky s mákem, polité máslem 1,3,7
3. Krůtí roláda (slanina, parmezán, špenát), zeleninová rýže 1,7